Till startsida
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Jämi summerar sitt regeringsuppdrag

Nyhet: 2010-12-06

I uppdraget underströks vikten av samråd med berörda parter. Jämi har utvecklat samrådet till att också innefatta konkret samverkan, såväl med andra uppdrag som regeringen gav under samma tid, som med centrala aktörer på området.

På så vis har resurserna kunnat användas mer effektivt och större resultat åstadkommas. Genom samverkan har Jämi också velat försäkra sig om att de initiativ som tagits varit eller blivit förankrade där de ska genomföras så att långsiktiga resultat och bestående processer kan säkerställas.

En tredje faktor som talar för samverkan är att det tvingar till reflektion över vad som är generellt och vad som är organisationsspecifikt när det gäller förändringsarbeten som jämställdhetsintegrering. Jämi vill särskilt tacka de myndigheter, organisationer och företag som på olika sätt medverkat i nätverk, utbildningar och workshops, kommit med väsentliga synpunkter på seminarier och konferenser samt deltagit i gemensamt arbete med att utveckla infrastruktur som kunskapsportalen jämställ.nu.

Rapport nr 4.10 kan laddas ner här.

AV:

© Göteborgs universitet Box 100, 405 30 Göteborg
Tel. 031-786 0000, Kontakt

| Karta

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?