Till startsida
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Jämis slutrapport presenterades i Stockholm

Nyhet: 2010-12-12

Jämi presenterade sina två slutrapporter på Medelhavsmuseet 6 december. Kanske rent av under beskydd av kung Gustav VI Adolf (tavlan på väggen), som var hängiven arkeolog och gjorde många utgrävningar av den etruskiska kulturen nära Rom. Det hundratal besökare som kom verkade för dagen vara mer intresserade av frågan om jämställdhetens framtid.

 

 

 

 

Elin Bengtsson och Anne-Marie Morhed presenterade sin rapport Jämställd statsförvaltning – Långsiktigt stöd för kvalitetssäkring av verksamheten.
Ladda ner deras presentation här.

 

 

Annika Olsson, projektledare för Jämi, presenterade slutrapporten.
Ladda ner hennes presentation här.

 

 

 

 

Jämis rapportserie har rönt stor uppskattning bland dem som arbetar aktivt med jämställdhetsintegrering, inte bara inom staten. Några har haft strykande åtgång och tagit slut. Det som återstod väckte fortsatt nyfikenhet, inte minst de två sista som ju var nya för publiken.

 

 

 

 

 

 

Kerstin Alnebratt, föreståndare för Nationella sekretariatet för genusforskning, satte punkt för Jämi och fortsatte diskutera jämställdhetsfrågor vid det efterföljande minglet. 

 

 

AV:

© Göteborgs universitet Box 100, 405 30 Göteborg
Tel. 031-786 0000, Kontakt

| Karta

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?