Nageltrender och TV program om naglar

Om du letar efter inspiration för din nästa manikyr eller pedikyr, se till att kolla in några av de här tv-programmen om naglar. Är du ute efter nagellack för att skapa snygga naglar kolla in Luxplus.

Nails on TV

Nails on TV är ett program om naglar. Det sänds på nätverket TLC och har funnits i sändning sedan 2013. Programmet leds av Sabrina Soto, som är nagelkonstnär och entreprenör. Sabrina får sällskap av ett team av experter som hjälper henne att visa de senaste nageltrenderna.

Programmet visar ofta de senaste trenderna inom naglar, från färger och mönster till tekniker och produkter. Om du letar efter inspiration för din nästa mani eller pedi, se till att kolla in Nails on TV. Du kommer garanterat att hitta en look som du älskar!

Finger Lickin’ Good

Ett annat program om naglar är Finger Lickin’ Good, som sänds på Cooking Channel. Programmet leds av Lisa Vanderpump, som är en känd nagelkonstnär. Lisa och hennes team av experter lär tittarna hur de kan skapa sina egna nagelkonstdesigns.

Finger Lickin’ Good är ett utmärkt program för alla som vill lära sig mer om nagelkonst. Lisa och hennes team delar med sig av många bra tips och tricks, och du kommer garanterat att få några nya idéer.

Feet First

Om du letar efter ett program som fokuserar specifikt på pedikyr kan du kolla in Feet First with Dr. Melissa Kaercher. Programmet sänds på Discovery Health Network och leds av dr Melissa Kaercher , en fotterapeut.

Dr Melissa och hennes team ger tittarna råd om allt från att välja rätt pedikyrprodukter till att undvika vanliga fotproblem. Feet First är ett utmärkt program för alla som vill ta hand om sina fötter.

Så om du letar efter lite nagelinspiration, se till att kolla in något av dessa tv-program om naglar. Du kommer garanterat att hitta en look som du älskar!

Nageltrender och manikyrer

Det finns så många olika nageltrender och manikyrstilar att välja mellan att det kan vara svårt att bestämma sig för vilken man ska välja. Men oroa dig inte – vi är här för att hjälpa dig!

Här är några av de mest populära nageltrenderna och manikyrstilarna just nu:

  1. Nude naglar – Nude naglar är alltid trendiga och passar till i stort sett alla kläder. De är också superlätta att göra – allt du behöver är ett nakenfärgat nagellack och en borste!
  2. Franska tips – Franska tips är en annan klassisk manikyrstil som aldrig går ur tiden. De är perfekta för alla tillfällen, och de är mycket lätta att få till. Applicera bara ett vitt nagellack på på nagelspetsarna och du är redo att börja!
  3. Glitternaglar – Glitternaglar är perfekta för ett speciellt tillfälle eller när du vill lägga till lite glamour till din look. De är också väldigt lätta att göra – allt du behöver är lite glitterlack och en borste!
  4. Ombré-naglar – Ombré-naglar är en annan populär nageltrend just nu. De ger dina naglar en gradient-effekt och kan göras i vilken färgkombination du vill.
  5. Marmornaglar – Marmornaglar är en annan trendig nageldesign som har blivit allt populärare på sistone. De ger dina naglar en elegant och sofistikerad look, och de är dessutom lätta att göra. Applicera bara ett marmorlack på dina naglar och använd en tandpetare för att skapa marmoreffekten.

Så vad väntar du på? Välj din favoritnageltrend eller manikyrstil och sätt igång!