Tennis på TV – Olika tennisturneringar

Vare sig du är en tillfällig tennisfantast eller en inbiten entusiast kan du inte förneka att tennis är en av de mest spännande sporterna att titta på i tv. Det finns många anledningar till varför tennis är en så fantastisk sport – den snabba handlingen, den spänningen och den otroliga atletiskhet som visas upp. För att inte tala om det faktum att det bara är roligt att titta på! Spelar du tennis och är på jakt efter ett nytt tennisracket kan du se alla tennisracket här hos Tennisshopen.

Om du letar efter tennis i toppklass att titta på i TV kan du vara glad att veta att det finns många bra alternativ där ute. Nedan har vi samlat några av de bästa tennisturneringarna och matcherna som du kan se på TV under de kommande månaderna. Så ta dina popcorn och gör dig redo att bli underhållen!

Wimbledon

Wimbledon-turneringen är utan tvekan en av de mest prestigefyllda och populära tennistävlingarna i världen. Årets evenemang äger rum den 2-15 juli, och du kan slå vad om att det kommer att bli ett måste för alla tennisfantaster. Missa inte all action – titta på Wimbledon i TV idag!

US Open

US Open är en annan tennisturnering som du inte får missa. Årets evenemang äger rum den 27 augusti-9 september och lovar att bli full av spänning. Se till att du kan se allt som händer genom att titta på US Open på TV. Du kommer inte att vilja missa det!

French Open

French Open är en av de mest populära tennisturneringarna i världen och äger rum varje år i Paris. I år hålls evenemanget från den 26 maj till den 9 juni. Om du är ute efter tennisaction av högsta klass ska du se till att ställa in dig och titta på French Open på TV.

Australian Open

Australian Open är en av årets första stora tennisturneringar och bjuder alltid på mycket spänning. Årets evenemang äger rum den 15-28 januari. Missa inte det – se till att se Australian Open på TV!

Direktsändning på Tennis Channel

Förutom att du kan titta på specifika tennisturneringar och evenemang kan du också se fantastisk direktsändning av tennismatcher på Tennis Channel. Denna kanal är tillägnad allt som rör tennis och erbjuder direktsändning av både herr- och dammatcher samt höjdpunkter, analyser och mycket mer. Så om du är ett tennisfantast, se till att du lyssnar in och kollar in den!

Tennis på TV är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om allt det senaste från tennisvärlden. Så oavsett om du letar efter specifika turneringar eller om du bara vill titta på några fantastiska live-matcher, se till att koppla in dig och njut!